Foredrag ved Louise Sølvsten

Foredrag om psykologi

Hvis du ikke har brug terapeutisk hjælp til eget liv, men alligevel gerne vil vide noget mere om et specifikt emne inden for psykologien, er et foredrag eller et undervisningsoplæg måske en mulighed?

Jeg har afholdt flere foredrag rundt omkring og har også undervisningserfaring. Har du noget specifikt i tankerne er du altid velkommen til at tage kontakt, så kan vi sammen finde ud af, om jeg vil kunne hjælpe dig med det.

Du er også velkommen til at blive inspireret af nogle af de foredrag jeg tidligere har holdt og booke et foredrag i den retning. Du kan se enkelte forslag her på siden. Flere af mine foredrag ligger i krydsfeltet mellem psykologi og kristendom eller mellem psykologi og eksistens.

Tidligere foredrag

Skam

Vi kender alle til at skamme os over noget, til at have lyst til at gemme sider af os selv og vores liv lidt væk.
Hvad er det for noget med skammen?
Hvad kommer den af og hvordan kan vi bedst komme omkring den?

Bekymringer

Nogle af os bekymrer os om både store og små ting. Men hvorfor bekymrer vi os? Hvad er det der er på spil? Er det godt eller skidt? og er der mulighed for at lægge de tyngende bekymringer fra sig?

Udbrændt

Livet byder på så meget. Der er så meget vi vil. Måske er vi kendt som ildsjælene, men energien er ved at slippe op, og det vi magtede før – og som vi stadig gerne vil, bliver nemt en byrde. Hvordan skal vi forstå det? Hvornår bliver det gode for meget? Hvordan få energien tilbage?

Tilgivelse

Vi lærer vores børn at sige undskyld – og i det ligger håbet om tilgivelsen. Men hvad er det, der er så vigtigt med tilgivelsen? Hvilken betydning har den for den enkelte og for vores fællesskab? Og er der noget der kan sætte mere fri end tilgivelse?