Effektiv behandling af angst i Køge

Angst

Det er godt at have respekt for – og evt. være bange for reelle og aktuelle farer. Det beskytter os og hjælper os til at handle forsvarligt og klogt.

Men mange kan opleve, at angsten kan komme i situationer, der logisk set ikke burde fremkalde frygt. Da er angsten mere til gene end til hjælp.

Læs om symptomer og få behandling!

Angst er hæmmende

Måske du kender til at være hæmmet af angst. Det kan være angsten for hvad andre tænker om dig eller angsten for at være steder, hvor der er mange andre til stede. Det kan være angst for at være væk fra den du holder af eller du kan være angst for helt specifikke ting, så som mørke, lukkede rum, bestemte dyr, bakterier eller noget helt andet.

Angst kan overvindes

Nogle kender også til at blive angst for at angsten skal komme, mens andre hæmmes af at de altid frygter for at et eller andet farligt/dårlig skal ske.

Måske du kender til at undgå bestemte ting i dit liv, som du ved kan fremprovokere angsten. Måske du kender til hjertebanken, svedige håndflader, at kroppen bare går i stå, at maven gør ondt eller du måske bliver svimmel og har svært ved at få luft. I så fald bør du overveje, om du har brug for at søge professionel hjælp hos en psykolog til at komme fri af angsten.

Kontakt mig i dag

Måske har du kæmpet med angsten i mange år – måske er det noget, der for nyligt er begyndt at plage dig. Under alle omstændigheder er du velkommen til at tage kontakt eller booke en tid.