Psykologhjælp ved længere udlandsophold

Udstationering

Vi rejser som aldrig før. Verden er blevet vores arbejdsplads og det nære lokalområde vores springbræt. Verden er blevet mindre, lettilgængelig og fuld af helt unikke muligheder. Men midt i det, er der stadig store ting på spil, når man flytter fra det nære til den store vide verden – og ligeledes når man som ”verdensborger” igen skal finde den danske hverdagsrytme. Hvordan skal det gå med børnene? Hvad skal jeg forberede mig på? Hvorfor er det så svært nu, når det før gik så let? Hvorfor reagerer vi så forskelligt?

Læs om symptomer og få behandling!

Psykologi ved udstationering

Jeg har erfaring med de psykologiske mekanismer, der kan komme i spil både før, under og efter en udstationering – både for den enkelte og for en familie. Min erfaring som psykolog bygger både på samtaler med andre og faglig viden inden for området. Dertil har jeg selv været udstationeret i en årrække, hvilket også har givet erfaring med tværkulturel psykologi og samtaler med mennesker fra andre kulturer.

Få den rette hjælp

Jeg hjælper gerne

Har du som privatperson brug for at drøfte forhold, der på den ene eller anden måde relaterer sig til en udstationering, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Eller er du arbejdsgiver for mennesker, der udstationeres og har brug for gode råd, hjælp i komplekse spørgsmål eller ønsker du at tilbyde dine ansatte psykologsamtaler, er du også meget velkommen til at henvende dig.